Bilboksning: Rendyrket underholdning. Action i en hel time, hvor man får utallige buler på tæt hold.

Bilboksning startede i den nordjyske by Saltum sidst i firserne. Her havde man taget et antal biler, som to og to kørte mod hinanden i en boksering. God underholdning til den lokale byfest, og arrangørerne var også udenbys et par gange med "International Car Boksning", som det blev kaldt. Efter en del succesrige år blev sporten lagt på hylden i 1990, til fordel for andre arrangementer til byfesten.

I 1993 blev ideen genoptaget af en gruppe unge i midtjylland, deriblandt én af dem som deltog i nordjylland. Nu skulle det længere omkring. Der blev tegnet forsikring for publikum til en sum af kr. 10.000,- pr. år! Derudover indkøbte man campingvogn til materialer, stålwire fra en elevator til at holde bilerne inde, samt 100m publikumshegn. Trådløs mikrofon blev i starten lejet, sammen med musikanlægget.

Musikcentret i Thisted blev kontaktet for at booke showet til byfester og sommerarrangementer. Pressen blev inviteret til officiel åbning og start på Dansk Bilboksnings Cup.

Kørerne var fra starten følgende: Samt den altid uundværlige konferencer:
Eriks rekord var én totalskadet Morris 1000. Lars kører til daglig bus, hvordan mon passagererne oplever dette?
Torben havde aldrig lavet en forsikringsskade, bortset fra mors hæk. Tommy havde klaret 2 campingvogne, en bus, et par taxaer og en udbrændt Mazda.

Konferencieren der undgik at gå i tomgang....


    Der har gennem tiden været en del hjælpere, som har deltaget i et eller flere stævner. TAK FOR HJÆLPEN.